Helica

Praktijk voor volwassenen en kinderen :

psychosociale- en kunstzinnige therapie,
psychomotorische training, leerlingbegeleiding,
opvoedkundig advies, counseling en coaching

praktijk.helica@helica.nl  0575-512039

Kinderen Ouders Leerkrachten Vakgenoten Jonge topsporters

 

Routebeschrijving

Rozengracht 22, 7201 JL  Zutphen.

Vanaf Deventer (vanuit noordelijke richting):
Na de brug over het Twentekanaal neemt u de eerste afslag van de rotonde. Bij de volgende rotonde de derde afslag. Nadat u onder het spoor bent doorgereden gaat u bij de stoplichten rechtsaf. Daarna rijdt u alsmaar rechtdoor. Dus ook bij een rotonde of stoplicht rechtdoor de stad in. U komt dan uit op de Overwelving. Hier ziet u een cafetaria en gaat u voor de cafetaria links af. U bent nu op de Rozengracht, waar u ook kunt parkeren.

Vanaf Arnhem (vanuit zuidelijke richting):
Bij de rotonde t.h.v. afslag Brummen neemt u afslag Zutphen-de Hoven. Na binnenkomst in Zutphen gaat u bij het eerste stoplicht rechtdoor, de IJsselbrug over. Zie verder routebeschrijving vanuit Apeldoorn.

Vanaf Lochem/Vorden (vanuit oostelijke richting):
Route naar het station volgen, langs station rijden en vervolgens twee keer linksaf. Om de cafetaria heen rijden en dan bent u op de Rozengracht.

Vanaf Apeldoorn/Voorst (vanuit westelijke richting):
Komend over de IJsselbrug gaat u bij het stoplicht bij de benzinepomp rechtdoor (richting station). Dan de eerste weg rechts en direct links. Vervolgens rijdt u om de cafetaria heen en bent u op de Rozengracht, alwaar u ook kunt parkeren.

Openbaar vervoer:
Vanaf NS station Zutphen drie minuten lopen richting Centrum.

N.B. : er kan aan de parkeerautomaten uitsluitend worden betaald met een parkeer-app of een PIN-pas, niet met contant geld.

Let op : (eventuele) vergoedingen door uw zorgverzekeraar hebben uitsluitend betrekking op behandelingen die vallen onder Psychosociale Therapie (prestatie-code 24504) en Kunstzinnige therapie/Tekentherapie (prestatie-code 24502).